Project Description

Beachwell

Novostavba občanské vybavenosti objektů ubytování Beachwell s rozšířeným wellness v areálu beach volejbalu v Pelhřimově.

Jedná se o třípatrovou budovu, rozdělenou na dva trakty, spojené společným ocelovým schodištěm. Nosná konstrukce je tvořena kompletně monolitickými prvky. Obvodový plášť tvoří provětrávaná dřevěná fasáda ze sibiřského modřínu kombinována s obložením z cetrisových desek. Střešní plášť je realizován z EPS spádových klínů a mechanicky kotvené PVC fólie.

Rozšířený wellness je dvoupodlažní budova v tradiční zděné technologii (HELUZ FAMILY 50  broušená) se založením na průběžných betonových monolitických pasech s doplněním o betonové tvárnice ztraceného bednění. Stropy a zastřešení tvoří stropní panely spiroll s totožným střešním pláštěm jako u předchozího objektu.

Okenní výplně jsou realizovány v obou případech z hliníkových prvků.

Detaily realizace

ROK REALIZACE

2015

LOKALITA

Pelhřimov

TYP REALIZACE

občanská vybavenost

ARCHITEKT

Ing. Karel Kupec

Fotografie